Professionele websites
100% op maat gebouwd
Webshops & e-commerce
Veilig online betalen
Sinds 1996
Webdesign & internet
Webapplicaties
Web based software
Meer dan 20 jaar ervaring
Meer dan 1.000 tevreden klanten
Wat zeggen onze klanten?
“Via de nieuwsbrief zijn wij in contact gekomen met IDcreation. De uitgebreide toelichting tijdens het eerste bezoek trok ons over de streep om met hen in zee te gaan voor onze nieuwe website..."
- Gerberhom fashionstore -
"De samenwerking verloopt heel professioneel zowel wat de voorstelling, het ontwerp, realisatie en afwerking van ons project betreft."
- Park Hotel -
"Binnen de deadline een volledig operationele website."
- Demuynck & Vansteelandt -
"Als men spreekt van een vlotte communicatie en een zeer vlugge respons op elke vraag dan is men bij IDcreation aan het juiste adres."
- OTCG -
"Dankzij de vlotte communicatie en de professionele ervaring van IDcreation werd mijn webshop volgens mijn wens opgemaakt. "
- WATTSTORE -
De richtlijnen die ik bij aanvang van de samenwerking meedeelde, werden allemaal in detail heel goed uitgewerkt. Als resultaat kreeg ik een mooie website met een heel duidelijke structuur voor mijn klanten.
- Artex -
"Voor mensen die enkel voor de beste kwaliteit willen gaan, raad ik IDcreation ten sterkste aan."
- Pilates Studio Kortrijk -
"Willemot nv heeft gekozen voor IDcreation door hun “to the point” aanpak. Het voorstel die ons aangeboden werd, was zeer duidelijk en gedetailleerd uitgeschreven en sloot meteen nauw aan bij onze behoeften."
- Willemot nv -
"De prijszetting, de aanpak en het afgeleverde product van IDcreation zijn meer dan in orde."
- Amoda Fashionstore -
"Doorgedreven ‘professionalisme met een gezicht’ is wat we vinden bij onze ideale partner!"
- Vital Nougat N°1 -
"Recent hebben we onze website totaal vernieuwd en uitgebreid met een webshop. De expertise van het IDcreation team was hierbij van zeer grote waarde."
- Lingerie Ohlala! -
"De service die ze bieden is perfect, alles is heel snel opgelost of aangepast, ook het ‘fine tunen’ van de site nam amper enkele dagen in beslag. "
- Intraskins -
"Via andere tevreden klanten kwam ik terecht bij IDcreation. Ik heb voor IDcreation gekozen omdat ze professioneel werken, over vakkennis beschikken en een mooie waaier aan realisaties hebben."
- IPlants -
"We zijn blij IDcreation gekozen te hebben voor de ontwikkeling van onze website. Het voorgesteld ontwerp was perfect en voldeed meteen aan onze verwachtingen."
- European Nail Society -
De nauwe samenwerking leidde tot een knap en aantrekkelijk resultaat. Ook de gewenste aanpassingen werden steeds tijdig en correct doorgevoerd.
- Snickers -
Waarmee kunnen we u helpen?
  •  
  •  
  •  
  • Ik heb interesse in:

  • (*) Verplichte velden
Bel ons op!