Demuynck & Vansteelandt

Testimonials > Demuynck & Vansteelandt >

"De vervroegde lancering van ons aanbod exclusieve reizen per VIP-autocar ging gepaard met enkele publicaties in de geschreven pers. Ter ondersteuning van deze dure print-acties kon onze aanwezigheid online niet uitblijven. In dergelijke actie moeten we het ijzer smeden terwijl het heet is. De “warme” prospecten, zowel particulieren als bedrijven, moeten onmiddellijk online terecht kunnen voor het complete en actuele aanbod VIP-reizen.

IDcreation volgde ons in dit verhaal, en leverde, op een uur precies, binnen de door ons vervroegde deadline een volledig operationele website af. Tijdens het ganse proces werden nieuwe inzichten van onze kant met één mailtje geïmplementeerd en net voor die aspecten waar wijzelf leek in zijn, deed IDC spontaan een voorstel. Dat op zich bespaart behoorlijk wat tijd. Zo moeten wij ons niet buigen over problemen die eigenlijk de onze niet hoeven te zijn.

Naast het technische aspect hebben websites ook heel eigen en aparte wetmatigheden wat marketing betreft. De opbouw van de homepage, aantal, verhouding en onderwerp van de gebruikte afbeeldingen, grootte van de knoppen,…"


Terug
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.
^