OTCG

Testimonials > OTCG >

OTCG is een opleidingsinstituut voor traditionele Chinese geneeswijzen, gelegen in Antwerpen, met meer dan 20 jaar onderwijservaring, professionele docenten en praktijklectoren.

Peter De Vilder:

"We waren op zoek naar een firma die een website kon maken voor ons Opleidingsinstituut. Uit het grote aanbod werd IDcreation uitgekozen omdat ze qua design volledig voldeed aan onze wensen.
Ook niet onbelangrijk was de interessante prijsofferte. We werken nu reeds een aantal jaar samen en nog meer dan de prijsofferte blijkt vooral de samenwerking en de support voor ons de meerwaarde.

De service die IDcreation aanbiedt is heel goed net als de communicatie. Als men spreekt van een vlotte communicatie en een zeer vlugge respons op elke vraag dan is men bij IDcreation aan het juiste adres. Onze website voldoet zeker aan onze wensen, meermaals horen we van studenten dat de website zeer mooi fris en hedendaagsoogt. Maar ze zijn ook zeer te spreken over de gebruiksvriendelijkheid van de site.

IDcreation is voor ons een aanrader. We hebben in der tijd een moeilijke beslissing genomen omdat het aanbod gigantisch is, maar tot nu toe blijkt de website de draaischijf te zijn van ons cursusaanbod en hebben we het gevoel dat we met IDceation de juiste partner gevonden hebben."

Terug
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.
^