Vital 1926 nv

Testimonials > Vital 1926 nv >

Vital trad in 1926 in de “nougat-wereld” en ondertussen is de derde Vital-generatie actief in dit familiebedrijf. De mix tussen traditie en moderniteit garandeert een solide service aan de klanten. De originele recepten van (groot)vader blijft men trouw. 

"We kennen IDcreation doordat zij ons eind jaren ’90 actief hebben geprospecteerd. Sedert bijna 15 jaar werken wij graag met hen samen!

IDcreation toonde vanaf het begin reeds dé ideale mix die een IT-partner gewoon moet hebben:innovatief, in dialoog met de klant, prijsbewust, strategisch denkend op lange termijn

De service die wij bij IDcreation genieten, mag gerust bij de top worden gerekend: altijd binnen deafgesproken termijnen en budgetten, altijd met de glimlach, altijd persoonlijk en ‘op maat’.

De communicatie verliep steeds vlot, ruim voldoende snel en correct, kortom: doeltreffend!

Wij vonden de investering in onze website dan ook de moeite waard. Onze website is het centrale communicatieplatform dat wij als B2B-speler gebruiken voor productpresentaties, nieuws, beursdeelnames, etc. Door de creatieve en technische inbreng van het IDcreation-team werd onze website nog gebruiksvriendelijker dan we hoopten, en biedt hij méér functionaliteiten dan we oorspronkelijk hadden gepland. 

IDcreation is een absolute aanrader: doorgedreven ‘professionalisme met een gezicht’ is wat we vinden bij onze ideale partner!"


Terug
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.
^