Willemot

Testimonials > Willemot >

Willemot NV is een verzekeringsmakelaar met 80 verzekeringsspecialisten en vooruitstrevende IT-tools, die in een B2B-model zijn expertise en know-how ter beschikking stelt van de plaatselijke verzekeringsmakelaar. Willemot NV maakt het leven van makelaars gemakkelijker en dit met een focus op groei en productiviteit en is dus een facilitator in de markt.

Brecht De Baets:

"Wij hebben gekozen voor IDcreation door hun “to the point” aanpak. Het voorstel die ons aangeboden werd, was zeer duidelijk en gedetailleerd uitgeschreven en sloot meteen nauw aan bij onze behoeften.
De gerealiseerde projecten zijn duidelijk gedefinieerd en worden snel opgeleverd. Daarnaast zijn we zeer tevreden over de service en de vlotte communicatie met hun vaste contactpersoon. De reactiesnelheid vinden wij tot nu toe de sterkste troef van IDcreation waardoor we zeer snel een antwoord krijgen op onze vragen.

Dankzij hun nieuwste klantenzone kunnen we gemakkelijk aanvragen doorgeven voor wijzigingen of uitbreidingen aan de website.

IDcreation is de ideale partner voor bedrijven die een persoonlijke aanpak wensen met nadruk op een vlotte communicatie en oplevering."

Terug
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.
^