OPTIMALISEER UW  

DIGITALE OMGEVING

DOOR MIDDEL VAN

WEB APPLICATIES

 

 

Webapplicatie of web based software is een verzamelnaam voor softwaretoepassingen en softwareprogramma’s actief op een webserver en toegankelijk via een webbrowser.
Gegevens worden online bijgehouden en applicaties zijn op elk device toegankelijk. Als gebruiker van een web applicatie hoeft u geen specifieke software te installeren maar kan u via een webbrowser rechtstreeks van de softwareapplicatie gebruik maken, deze is bovendien eenvoudig te integreren in uw website.


Webapplicaties

  

  

Web based software op maat

 

Web based software

 

 

Bent u op zoek naar webapplicaties / web database software om efficiënter te werken? U heeft al gezocht naar een standaard pakket maar dit blijkt niet voorhanden te zijn? Gelukkig kan u dan bij IDcreation terecht voor web based software op maat voor de optimalisatie van het operationeel proces van uw onderneming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ordersysteem, systeem voor documentbeheer, een portaal voor het beschikbaar stellen van bestanden voor klanten en/of leveranciers, een facturatietool, een tool voor het invullen en genereren van documenten enzovoort.

 

 

 

Webbrowser

 

Webbrowser.

 

 

Via uw webbrowser hebt u als bedrijf toegang tot de web based software applicaties die IDcreation voor u ontwikkelt. Alles wat u nodig heeft is een computer die verbonden is met het internet, een webbrowser, een gebruikersnaam en een paswoord en u kan ongeacht uw locatie terecht in het systeem.

 

 

webapplicatie productiviteit

 

Verhoog de productiviteit

van uw bedrijf.

 

Een dergelijke webapplicatie verhoogt de productiviteit van uw bedrijf aanzienlijk. In een wereld waar flexibiliteit steeds belangrijker wordt, is het een groot voordeel dat uw werknemers de klok rond alle nodige informatie ter beschikking hebben, of ze nu op het bedrijf zelf aan het werk zijn of op een externe locatie.


 

 

Web Based Project Management

 

Web applicatie management

 

Een interessante webapplicatie die wij u aanbieden, is ‘’web based projectmanagement’’.
Web based projectmanagement is de perfecte tool om budgetten, deadlines en taken binnen uw bedrijf te beheren. Het is een middel om de planning, organisatie en beheer van al uw beschikbare middelen verder te optimaliseren.

 

 

Koppelen ERP-systeem

 

Koppelen met EPR-systeem.

 

Uw webapplicaties kunnen gekoppeld worden aan elk bestaand of op maat gemaakt ERP-systeem, bijvoorbeeld: Microsoft Dynamics (AX/NAV), Microsoft Navision, Centric, Exact, AFAS, UNIT4, Oracle, eBusiness, Oracle JD Edwards, SAP, Adix, Trade, Intersoft, Orbid, ABAS ERP, IFS. 
Ook een webshop of webwinkel neemt de vorm aan van een webapplicatie. 

 

applicatie op elk toestel toegankelijk

 

Toegankelijk op ieder device.

 

Uw data wordt online opgeslagen en de applicatie is op elk toestel Bereikbaar. De gebruiker hoeft geen specifieke software te installeren maar kan via een webbrowser rechtstreeks van de softwareapplicatie gebruik maken, de applicatie is bovendien zeer eenvoudig te integreren in uw website.

 

E-commerce platform als voorbeeld van een applicatie.

 

Webwinkels zijn bezig aan een grote opmars, steeds meer ondernemingen zien het digitale verkoopkanaal als een belangrijke uitbreiding op de traditionele kanalen.
Voor sommige ondernemingen is het zelfs het enige kanaal. 
IDcreation bouwt niet enkel uw webshop op maat maar zorgt ook voor de koppeling met uw ERP-systeem waardoor het aanbod in uw webshop wordt beheerd vanuit uw vertrouwde systeem. Onze programmeurs zorgen ervoor dat ook de voorraad en productprijzen up-to-date blijven door gebruik te maken van live webservices. Deze op maat gemaakte programmatie vindt plaats in Microsoft ASP.NET met behulp van de nieuwste technieken. Extra beveiliging voor gegevens overdracht kan voorzien worden door middel van een VPN-tunnel.

Het IDcreation-team is in staat een webshop te bouwen rond uw eigen databasestructuur (SQL, MySQL, Oracle, …). Op deze manier hoeft u niets te veranderen aan uw werkwijze; onze op maat gemaakte programmatie zorgt voor de integratie van uw huidige database.

Integratie van uw webportaal in uw website? Door middel van een beveiligde verbinding kan u toegang geven aan uw klanten tot uw eigen systeem.

 

Deze webapplicaties en de vele op maat gemaakte integratiemogelijkheden met uw bestaande software en werkwijze helpen mee aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen en een vlotte administratie.

webapplicaties

Get in touch!
  • (*) Verplichte velden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Of contacteer ons op het nummer +31 10 268 0183


^
enveloppeMail ons!
telBel ons op!
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie